Algemene voorwaarden

Geen kleine lettertjes

Algemene voorwaarden worden vaak gezien als kleine, moeilijk leesbare lettertjes waar de bedrijven zich achter kunnen verschuilen. Wij vinden dat dit helemaal niet nodig is en proberen met deze voorwaarden u zo goed mogelijk te informeren over onze regels en uw rechten als u gebruik maakt van onze diensten.

Algemeen

123usenet is niet aansprakelijk voor schade (in welke vorm dan ook) als gevolg van de geleverde diensten door ons. Wij storten geen geld retour indien u een verkeerd pakket heeft afgesloten of schade heeft aan uw hard of software door het downloaden van bestanden.

123usenet heeft het recht om uw account te blokkeren indien u zich niet houdt aan de regels die op deze pagina vermeld staan.

Wij proberen onze diensten optimaal te leveren. Wij kunnen echter geen garanties bieden op continuiteit en veilige dienstverlening. Indien u uw account niet kunt bereiken zijn wij hier niet verantwoordelijk voor. Het is namelijk mogelijk dat uw anti virus software de toegang tot usenet blokkeert. U dient in dit geval zelf uw virusscanner uit te zetten.

Copyright op bestanden

U bent zelf verantwoordelijk voor de bestanden die u download. Wij kunnen in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden over de bestanden die u download via uw nieuwsgroep account. U dient dus zelf te onderzoeken of copyright berust op de door u te downloaden bestanden.

Delen van accounts

U heeft bij 123usenet de mogelijkheid om uw nieuwsgroep account te delen met meerdere personen totdat het maximaal aantal verbindingen bereikt is. Dit houdt in dat meerdere IP-adressen kunnen verbinden met de servers van 123usenet. Indien u het maximum aantal verbindingen bereikt heeft zullen onze servers automatisch extra connecties weigeren.

SPAM, Respect en discipline

Het plaatsen van SPAM is niet toegestaan. Indien wij merken dat vanaf uw account spam wordt verzonden zullen wij per spambericht €97,- in rekening brengen. Vooraf zal met de eigenaar van het account contact worden opgenomen.

Houdt u aan de regels van usenet en internet. Behandel andere mensen zoals u zelf ook behandelt wilt worden en houdt rekening met andere gebruikers.

Voordelen 123usenet

Usenet bestellen »

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties en kortingen op
123usenet.nl. Inmiddels gingen mensen u
voor. Schrijf u dus nu snel in en profiteer!